On-line seminář "Sdílení zkušeností v uplynulém krizovém..."

On-line seminář "Sdílení zkušeností v uplynulém krizovém..."

Středa, 27. 5. 2020 at 16:30 - pátek, 5. 6. 2020

Praha

Semináře, přednášky, workshopy

Pražský inovační institut z.ú. zve na on-line Seminář pro pedagogy zaměřený na sdílení zkušeností v uplynulém krizovém koronavirovém období.

Na základě inspirace z oblasti pomáhajících profesí přináší nabídku semináře, v němž je možné navzájem sdílet zkušenosti z období distanční výuky i současného období návratu do školy.

Autoři semináře vycházejí z oblasti krizové intervence – jak v teoretické, tak praxeologické rovině. Sdílení zkušeností má charakter metody „debriefing“ (odhlášení se od události), kterou používají krizoví pracovníci na různých úrovních. Tato technika má za cíl začišťovat náročné úkony, události, období a má vysoce psychoprofylaktický charakter. 
Realizace seminářů: V první fázi proběhne několik paralelních dvouhodinových seminářů online, později budou nabízeny i formou osobních setkání. Základem je dvouhodinový seminář (základní stupeň) a po jeho absolvování lze v časovém odstupu absolvovat další dvouhodinový seminář (pokračovací). Počet účastníků na jednom setkání je 10.

Termíny:
27. 5. 2020 od 16.30, 29. 5. 2020 od 16.30, 4. 6. 2020 od 16.30, 5. 6. 2020 od 16.30 (v případě zájmu budou vznikat další)
Máte-li zájem o účast na semináři, kontaktujte nás na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Emailem sdělíme bližší instrukce pro připojení do skupiny.

Podrobné informace

Plakát