Webinář "Základy práce se vztekem u dětí a dopívajících"

Webinář "Základy práce se vztekem u dětí a dopívajících"

čtvrtek, 27. 6. 2024

-

Webináře

Velký vůz Sever – poradenské a vzdělávací centrum, z.ú. zve na webinář "Základy práce se vztekem u dětí a dopívajících", který je určen pro pracovníky v sociální oblasti, kteří pracují s dětmi.

Rozsah: 8 hodin (1 den)

Anotace:
V rámci rozhovorů s dětmi a dospívajícími se pracovník v sociální oblasti často dostane do emočně vypjatých problematických situací, které je potřeba zvládnout. Mezi ně řadíme vztek, nenávist, naštvanost ale i agresi.
Cílem kurzu je vybavit pracovníky takovými nástroji, aby uměli lépe reagovat na vyhrocený vztek, naštvanost či jiný projev agresivity, dokázali pracovat s naštvaným klientem a byli schopni udržet nastavené hranice. Kromě těchto nástrojů bude v kurzu věnován čas i na nástroje, které jim pomůžou reflektovat a zvládat své emoce a následně zvládnout konkrétní situaci. V úvodní části se účastníci seznámí s problematikou vzteku, nastavením hranic a pravidel a základními projevy vzteku u dětí a dospívajících. Druhá část bude věnována praktickým cvičením, která budou zaměřena jak na práci se vztekem při komunikaci s dětmi a dospívajícími v krizových situací, tak i na zvládání vlastního vzteku.

Více informací a přihlášení na stránkách Velký vůz Sever ZDE