Seminář "Koncentrační techniky pro zvládání zátěžových situací s klienty"

Seminář "Koncentrační techniky pro zvládání zátěžových situací s klienty"

čtvrtek, 15. 9. 2022

Praha

Semináře, přednášky, workshopy

Společnost Rozběh mysli, z.s. zve na dvoudenní seminář "Koncentrační  techniky pro zvládání zátěžových situací  s klienty".

Seminář v rozsahu 16 hodin proběhne ve dnech 15. 09. 2022 a 16. 09. 2022 v Praze, konkrétní místo konání bude upřesněno.

Anotace:
Cílem programu je naučit a motivovat účastníky zařazovat koncentrační techniky a metody mentální hygieny jako každodenní součást rozvoje a psychické stability. Program je především zaměřen na praktický nácvik jednak tzv. technik „první pomoci“, ale i na techniky s dlouhodobým účinkem pro eliminaci vzniku chronického stresu.
Účastník se naučí, jak může vědomé ovlivňovat a „řídit" vlastní zatěžující myšlenkové procesy, které ovlivňují emoční stabilitu a následně při dlouhodobé zátěži psychické a fyzické zdraví. Program ukazuje i bleskové techniky pro restart energie a eliminaci únavy (např. nastavení změn chybných pohybových stereotypů) a jejich zařazení do pracovního procesu.

Přihláška ZDE (pro přihlášení vyplŇte první stránku přihlášky, naskenujte a pošlete emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. )

Další informace na přihlášce na na stránkách společnosti Rozběh mysli, z.s. ZDE